"Прикарпаття" здобуло важливу перемогу в принциповому матчі з "Нивою"


21 жовтня івано-франківський футбольний клуб "Прикарпаття" у рамках 8 туру Першої ліги зустрічався із тернопільською "Нивою".

Західноукраїнське дербі відбулося на стадіоні "Хімік" у Калуші, оскільки в Івано-Франківську та Тернополі - червона карантинна зона, пише Суспільне Карпати.

Рахунок у матчі на 33-й хвилині відкрив ударом з-за меж штрафного майданчика Роман Дитко. Перший тайм, кінцівка якого пройшла за переваги номінальних господарів, так і завершився з мінімальним рахунком на користь "Прикарпаття".

Через 15 секунд після початку другої половини зустрічі іванофранківці провели швидку флангову атаку, яка завершилася прострілом у штрафну, де швидшим за захисників тернополян виявився Юрій Шпирка – 2:0.

Одразу після цього "Нива" розпочала затяжну позиційну атаку. Після навісної передачі у штрафний майданчик м’яч потрапив у руку захиснику іванофранківців Сергію Мелінишину. За цей фол арбітр показав йому жовту картку, яка була для Сергія вже другою. Пенальті без проблем реалізував тернополянин Андрій Малащук.

Через дві хвилини склади команд вирівнялися – за симуляцію у штрафному майданчику арбітр показав другу жовту картку Андрію Різнику.

Після такого початку другого тайму гра дещо заспокоїлася, і залишок ігрового часу команди провели в рівній боротьбі за незначної переваги "Прикарпаття".

Після перемоги у дербі "Команда рідного краю" піднялася одразу на п’ять позицій у турнірній таблиці, обігнавши і своїх сьогоднішніх суперників. Тепер у "Прикарпаття" - вісім очок після семи матчів у Першій лізі.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!