Прикарпатські "енергетики" відкрили два нових Центри обслуговування клієнтів


16 серпня ПАТ «Прикарпаттяобленерго» відзначатиме 84 річницю з дня свого заснування. Вже традиційно напередодні у компанії цій події приурочують проведення різних заходів та акцій. Цього року – це три важливі події. Зокрема, сьогодні у Косівській філії відбулося освячення каплички Матері Божої, відкриття новозбудованого адмінкорпусу.

Нова будівля є унікальною, оскільки під її дахом розмістилися не тільки затишні кабінети, але і приміщення, яке дасть змогу бути ближчим до клієнта філії. Двері споживачам району відкрив Центр обслуговування клієнтів. Це вже восьмий за рахунком Центр, який відкрито у філіях компанії. Центри обслуговування клієнтів організовуються у філіях з 2011 року. І головна їх мета – зробити усі послуги максимально зручними, комфортними і необтяжливими для клієнтів.

А вже у п»ятницю аналогічний Центр обслуговування клієнтів, після місячної роботи у тестовому режимі, буде відкрито для споживачів Калуської філії. Керівництво компанії зауважує, що це не просто обладнанні за стандартами приміщення, підготовлені і навчені фахівці, а це принципово нові підходи до роботи з клієнтами, нова стратегія організації бізнесу, в якій взаємовідносини з клієнтами стають у центр діяльності компанії.

А завершиться відзначення річниці компанії традиційним аматорським турніром з рибальства серед працівників товариства «Золота вудка-2014». Сьомий за рахунком турнір пройде 15 серпня у с. Бортники Тлумацького району. В ньому візьмуть участі команди з усіх сімнадцяти філій та 8 дирекцій.