Прикарпатський депутат закликав допомагати волонтерському руху


Сьогодні на прес-конференції для журналістів депутат Івано-Франківської обласної ради розповів про зустріч з Президентом України.

Під час зустрічі Юрій Романюк звернувся з проханням до МЗС та дипломатичних місій в Україні за кордоном, а також посольств та консульств про допомогу волонтерському руху. Як наголосив Романюк, ці відомства своїми транспортними засобами, могли б сприяти волонтерському руху у доставці через державний кордон необхідної військової амуніції для армії, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

За словами депутата, Президент України підтримав таку пропозицію. А також зобов’язав «Укроборонпром» відкрити Гарячу телефонну лінію для будь-яких звернень волонтерів з усієї України. Ця гаряча лінія має бути створена для того, щоб допомагати волонтерам оперативно доставляти в Україну через кордон необхідну амуніцію.

Крім того прикарпатський посадовець попросив волонтерів, які мають можливість і бажання допомогти, шукати джипи будь-якої марки, які їздять на дизельному пальному. Оскільки, за словами Романюка, саме такі машини є дуже потрібними нашим військовим в зоні бойових дій.