"ЄРЦ" штрафуватиме підрядників, що неналежно виконують роботу


Івано-Франківське КП «ЄРЦ» розпочало щорічний конкурс підрядників, який за рахунком вже третій. Конкурс спрямований на те, щоб покращити якість послуг населенню у різноманітних сферах. В тому числі прибирання та облаштування благоустрою районів міста.

Загалом на участь у конкурсі подали заявки 17 підрядників. Це ПП «Івано-Франківськпромсервіс», КП «Аварійна служба ЄРЦ», ПП «Мій Дім», ТОВ «ЖЕО Молодіжний», ТОВ «Бортняк ІФ», ТОВ «Комунальні інвестиції»,  ТОВ «Станіслав-ІВ»,  ЖЕО №9, ТОВ «Сервіс Сіті ІФ», ТОВ «Сервіс Інвест-ІФ», ТОВ «Майстергалбуд», ТОВ «Брот» ТОВ «Комфорт Сервіс-ІФ», ТОВ «Пасічна-ІФ», ПП «Гарант», ПрАТ «АТП-0928», та ТОВ «Євро-ІФ».

Всі вони також сплатили благодійний внесок у розмірі 1700 гривень, що загалом близько 30 тисяч гривень. За словами голови правління ЄРЦ пані Людмили, вони будуть віддані дитячому будинку.

Відтак, учасникам нагадали про нові умови та зобов’язання конкурсу. Тож цьогоріч вперше за неналежне обслуговування мешканців міста будуть накладатись штрафні санкції. Також нагадали підрядним організаціям, щоб вони були помірними і надавали такі пропозиції, щоб можна було виконувати роботи якісно та не дуже дорого для населення.

Далі спеціально створена комісія з семи фахівців приступила до розгляду конкурсних пропозицій під час яких виявилося чимало неточностей та недотримання правил конкурсної пропозиції. Зокрема, багато підрядних організацій не подали довідки про відсутність заборгованості заробітньої плати. А от оброворювати всі конкурсні пропозиції комісія вирішила у закритому режимі.

За словами секретаря конкурсної комісії та заступника директора КП «ЄРЦ» Олександра Качанко, вже завтра комісія визначить, які підрядні організації обслуговуватимуть певний район міста Івано-Франківська.

Також у коментарі «Галицькому кореспонденту» Олександр зазначив, що двоє підрядників не допущені до оцінки конкурсної комісії через відсутність документів та несвоєчасне подання проекту на конкурс. Це такі підрядні організації як ПП «Гарант» та ТОВ «Євро-ІФ».

«Решти учасників конкурсу допускаються до оцінки конкурсної комісії. Основні критерії передбачені у положенні проведення конкурсу, зокрема – це наявність технічної та матеріальної бази, позитивний досвід роботи, наявність кваліфікованих працівників. будемо визначати, яка організація зможе якісно та належно виконувати послуги.  Тож організація, яка набере найбільшу кількість балів буде виконувати роботи на тому чи іншому окрузі», - наголосив Олександр Качанко.