Радником голови Івано-Франківської ОДА став стронгмен Назар Павлів


Богатир-рекордсмен Назар Павлів прийняв присягу державного службовця.
Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Троценко призначив Назара Павліва своїм радником з питань фізкультури і спорту.
 
Як зазначив Павлів, ніяких урочистих заходів із цього приводу не робилося, але йому дуже приємно за таку довіру від вищого керівництва області, пише Фіртка.
 
«Займаючись спортом багато років, я й сам тренувався в скромних умовах, крім того знаю багато про спорт, як-то кажуть «із середини». Тому, на запропонованій посаді, буду старатись інформувати нашу владу про різні проблемні моменти у спорті області, і також надіюсь, що влада зі своєї сторони буде робити все можливе не тільки для підтримки, а й для розвитку спорту у нас на Прикарпатті», - прокоментував новопризначений радник.
 
Нагадаємо, Назарій Павлів – відомий прикарпатський стронгмен.Фіналіст шоу "Україна має талант", володар багатьох силових рекордів «Книги рекордів України» та ведучий програми "Спортивна Галичина" на обласному телебаченні. Під час Революції Гідності керував «Самообороною Івано-Франківська».