Рак молочних залоз – пандемія 21 століття


Рак не болить, на нагадує про себе, ви не завжди можете побачити його чи відчути. Але з часом ситуація стає незворотною.

Медичний центр «Оксфорд Медікал» долучається до боротьби з раком – ми робимо обстеження доступним для кожної! Тому, з 19 по 25 жовтня включно ми проводимо тиждень обстежень на рак молочних залоз. УЗД молочних залоз, еластографія, повноцінний прийом лікаря мамолога – всі обстеження зі знижкою 50%!

Рак молочної залози уражає жінок здебільшого у віці 35-45 років.

Остаточного етіологічного чинника виникнення раку молочної залози наразі визначити не вдалося. Проте, за даними попередніх досліджень, встановлений сильний зв’язок із спадково обумовленими чинниками. А саме: жінки, у яких матір або бабуся перенесла рак, мають вдвічі більший ризик появи раку молочних залоз, аніж жінки з необтяженим спадковим анамнезом. Звичайно ж рак молочної залози виникає не без допомоги сприяючих факторів, а саме:

несприятлива екологічна ситуація;

радіаційне забруднення;

наявність шкідливих звичок;

стресові ситуації;

наявність супутніх хронічних захворювань, таких як цукровий діабет, гіпертонічна хвороба;

ожиріння;

гінекологічні захворювання в анамнезі;

мастопатії.

Любі жінки! 20 жовтня – всесвітній День боротьби з раком молочних залоз. День боротьби з тим жахом, який може спіткати кожну з нас, наших близьких. Наголошуємо, що захистити себе можна тільки завдяки профілактичним втручанням – варто всього 1-2 рази на рік виділити 30 хвилин свого вільного часу на візит до лікаря та УЗД.

Кожна хвилина рятує життя!

Для попереднього запису варто зателефонувати: 0503777299, 0673777299.


Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!