Ремонтники Набережної вважають заяви Вітенка безпідставними


Сьогодні секретар Івано-Франківської міськради Микола Вітенко під час сесії зачитав депутатський запит начальнику управління капітального будівництва облдержадміністрації щодо ремонтних робіт дорожнього покриття вулиці Набережної.

У своєму запиті Микола Вітенко зазначає, що  ремонт вулиці Набережної імені В. Стефаника відбувається з суттєвими проектними відхиленнями. Мова йде нібито про звуження дорожнього полотна, порушення технологій улаштування дорожньої основи та зменшення самої основи.

За словами Вітенка, "уже очевидно, що без капітального ремонту залишиться важлива для міста ділянка від Пасічнянського мосту до вулиці Берегової".

"Фіртка" звернулася за коментарем з цього приводу до підприємства ПБС, яке і проводить ремонтні роботи. 

"Припущення деяких політиків вважаємо безпідставними. Роботи йдуть згідно проекту. На відремонтованій ділянці дорожнє полотно звузити неможливо, бо ширина його відповідає відстані між давно існуючими колодцями ливневої каналізації. Натомість ми маємо зараз проблеми із роботою генпідрядника, який порушує технології засипання траншей, не виконуючи згідно норм пошарового трамбування. Це може привести в майбутньому, за рік-два, до провалів дорожнього полотна. Ми складатимемо дефектні акти і змушені будемо переробляти за ними деяку роботу. Крім того на своїх діялянках вони звузили відстань між колодцями ливневої каналізації. Це також необхідно приводити до норми. Шкода, що такі дії приводять і до затримки в роботах", - розповіли в ПБС.