Ростислав Кукурудз: Стихійна торгівля в Івано-Франківську у вихідні динамічно розвивається


В Івано-Франківську й надалі активно розвивається стихійна торгівля.

На сьогоднішній оперативній нараді в.о. начальника КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула повідомив про 10 адміністративних протоколів, складених працівниками інспекції за минулі вихідні, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

«В центрі міста нами було проведено чергування. Люди, які торгували промисловими товарами, попереджені про те, що торгувати потрібно у спеціально відведених місцях. Суб’єкти підприємницької діяльності з розумінням віднеслися до зауважень і пообіцяли надалі не торгувати в центрі», – розповів Степан Кукула.

Проте з ним не погодився депутат міської ради Ростислав Кукурудз. За його словами, ситуація із стихійною торгівлею в місті неконтрольована.

«Стихійна торгівля у вихідні дні динамічно розвивається. На вулицях продають навіть алкоголь, якість якого ніхто не перевіряє. А також влаштовують різні лотереї, виманюючи кошти в перехожих. Тож той "мажор", який звучав в словах Степана Кукули я не підтримую. Насправді там ситуація потребує додаткової уваги», - зауважив Ростислав Кукурудз.

 А відтак займатися цим мають ще й правоохоронні органи.