Руслан Марцинків про нову Верховну Раду: Слід чекати скандалів між силами, які контролює Коломойський та Фірташ


26 жовтня відбулися вибори до Верховної ради. На новий склад народних депутатів українці покладають великі надії щодо майбутнього держави – економічне зростання, закінчення війни та наближення України до Європи.

Та політики ніяк не можуть домовитися стосовно утворення потрібної коаліційної більшості у парламенті задля впровадження потрібних законів у життя. Конфлікт інтересів політичних груп зростає.

Як виглядатиме нова Верховна рада і чи буде вона ефективною, кореспонденти «Бліц-Інфо»  дізнавалися у прикарпатських політиків, експертів та громадських діячів.

Народний депутат 7 скликання від ВО «Свобода» Руслан Марцінків впевнений, що від нової Верховної ради України суспільство чекає ухвалення змін та реформ. Адже від успішного прийняття цих законів та змін до Конституції залежить її існування.

«Очевидно, що цей парламент сформовано з представників олігархічних кланів, тому слід чекати скандалів між силами, які контролює Коломойський та Фірташ. А також будуть протистояння Яценюк - Порошенко. Впевнений, що коаліцію буде сформовано, але нас чекають скандали подібні 2005 року. Бо зараз маємо передумови до олігархічних протиборств та боротьбу за сфери впливу і регіони», - каже Руслан Марцинків.