Сесія Івано-Франківської облради: Депутатам запропонували прожити 5 днів на полігоні


Сьогодні в Івано-Франківську розпочалось друге пленарне засідання двадцять восьмої сесії обласної ради.

У залі присутні 77 депутатів із 114. Головує Василь Скрипничук, також на засіданні присутній голова Івано-Франківської ОДА Андрій Троценко, передає кореспондент «Бліц-Інфо».

Депутат облради Василь Попович зауважив, що під час Майдану позачергова сесія збиралась без проблем. Її навіть не закривали. А сьогодні, коли потрібно вирішити питання щодо забезпечення військових не вистачає часу.

Та наголосив, що коли потрібно було збирати гроші, то військовий комісар оголосив номер своєї картки щоб зібрати гроші на добре взуття та найкращі бронежилети. Але натомість вони отримали все найгіршої якості.

«Люди мене питають куди пішли гроші, пожертвувані ними на армію. А я не знаю, що їм відповісти. Те, що використовують нашими солдатами не можна назвати добрими речами», - зауважив депутат.

Натомість активіст Самооборони запропонував депутатському корпусу у повному складі відчути «прекрасні» умови для мобілізованих. А саме, виїхати їм повним складом на 5 днів у розташування батальйону і прожити їх так само, як живуть солдати.