Що приготувати на Геловін? Обираємо фермерські продукти на Центральному ринку


Вже завтра весь світ святкуватиме Геловін. Якщо ви вирішили влаштовувати домашню вечірку, потрібно подумати над їжею. Геловінські закуски готуються дуже легко та просто. І, найголовніше, всі продукти для них можна придбати на Центральному ринку.

Яблука в карамелі

У кожне яблуко потрібно вставити дерев’яну паличку. Цукор розтопити з водою (на 200 грамів цукру даємо 3 столові ложки води). Чекаємо, коли цукор розтопиться, і замочуємо яблука у карамель. Далі десерт можна прикрасити горіхами, цукерками та шоколадом, йдеться на сторінці Центрального ринку.

Закуска “Павуки”

Варені яйця розрізаємо навпіл та забираємо жовтки. Далі фаршируємо їх. Для цього потрібно змішати тунець (або іншу рибу), майонез, жовтки, сіль, перець та зелень. Прикрасити закуску потрібно оливками. Необхідно їх розрізати та поставити так, як на фото.

Напій “Джек”

Для цього потрібно тільки фреш - бажано цитрусовий. Проте потрібно прикрасити бокали, зробивши з них Джеків (як на фото).

Не забудьте прикрасити стіл гарбузами, каштанами, сухим листям та свічками. Також можна поставити осінні овочі. Для приготування страв обирайте тільки фермерські, екологічно чисті продукти на Центральному ринку!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!