Сім’ї загиблих прикарпатців у АТО отримають землю на Буковелі


Сьогодні на прес-конференції голова Івано-Франківської ОДА Андрій Троценко повідомив про те, що сім’ям загиблих у антитерористичних операціях виділять землі на Буковелі.

Влада Прикарпаття зобов'язалась виділити земельні ділянки сім'ям загиблих у ході АТО прикарпатців. А управління УМВС в Івано-Франківській області повинне зайнятися вирішенням житлових питань цих сімей.

За словами посадовців, облдержадміністрація отримала доручення від президента України знайти додаткові фінансові можливості для забезпечення сімей, рідні яких загинули в АТО, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

"Ми поділили із УМВС в області це завдання в частині того, що УМВС займатиметься питанням забезпечення квартирами родин, військові  яких загинули в АТО. Ми беремо на себе завдання знайти найкращі земельні ділянки. Тому ми почали процедуру виділення земельних ділянок в районі Поляниця. Це найкращі земельні ділянки, які є в області. Ми беремо на себе завдання забезпечити родини земельними ділянками в районі "Буковеля". Зараз це вже 20 родин," - зазначив  Андрій Троценко.