Сміттєві баки на Північному Бульварі 8 знаходяться незаконно


Мешканці Івано-Франківська скаржаться на незаконно встановлені сміттєві баки на Північному Бульварі 8.

Незадоволені жителі будинку надіслали колективні звернення в Прокуратуру м. Івано-Франківська, міському голові, Санепідемстанцію та Головному архітекторові.

Як стало відомо з відповіді головного архітектора міста Івано-Франківська, пише Малакава,  сміттєві баки на Північному Бульварі 8 знаходяться незаконно.

Як зазначається у відповіді Головного архітектора міста, Володимира Гайдара, що у 2012р. комісією, у складі представників Департаменту містобудування та архітектури, КП «Єдиний розрахунковий центр», ДП ВАТ «Івано-Франківськавтотранс» «А/К 2222», депутатського корпусу, голів будинкових комітетів та мешканців окремих будинків, було проведено обстеження земельних ділянок в межах вул. Галицька – Північний бульвар ім. О.Пушкіна – вул. Заболотівська – вул. Слов’янська – вул. Довга – вул. Берегова щодо можливості розміщення окремих контейнерів для твердих побутових відходів.

«У відповідності до акту комісійного обстеження земельних ділянок на вказаній вище території, ліцензійною проектною організацією було виготовлено схеми розташування окремих контейнерів та контейнерних майданчиків, в тому числі, на блв. Північному, між будинками № 10 та № 8а .

Щодо контейнерів поруч будинку №  8, схеми на їх розташування не виготовлялись» - повідомляє пан Гайдар, у своїй відповіді.