В ОДА розповіли, скільки прикарпатських школярів і вчителів захворіло на Cоvid-19


Про це під час брифінгу повідомив заступник директора департаменту освіти Івано-Франківської області.

За словами чиновника, всього в області працює 662 школи, інформує Бліц-Інфо.

"Від початку навчального року захворів 141 учень та 312 вчителів. В останні тижні зростає кількість нових випадків. Зараз хворіє 88 учнів та 191 працівник шкіл. Найбільша кількість хворих зафіксована в Івано-Франківську 43 дітей і 33 працівники, Косівському районі - 16 учнів та 20 вчителів та Снятинському районі - 3 учні та 13 вчителів", - каже заступник.

Також чиновник наголосив, що в області зросла кількість учнів і вчителів на самоізоляції.

"На сьогодні 4700 учнів та 564 вчителі перебувають на самоізоляції, а навчання для них відбувається онлайн. На жаль є випадки коли понад 50% учнів і вчителі на самоізоляції, тоді вся школа йде на дистанційне навчання. Наразі таких шкіл в області є 26 шкіл: в Тисменицькому районі і Тлумацькій ОТГ по 4 школи, три в Калуському районі, по дві в Івано-Франківську та Надвірнянському районі та по одній школі в місті Калуші, Галицькому, Богородчанському, Коломийському, Тлумацькому районах, Переріслянській ОТГ, Космацькій ОТГ, Верхнянській ОТГ, а також два обласні заклади середньої освіти", - прозвітував чиновник    

Сьогодні ОДА направило листи в райони про організацію канікул у школах, або перехід на дистанційне навчання з 23 по 30 жовтня. Рішення будуть приймати відповідні ради на місцях.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!