Через 8 років таки став директором ДЮСШ: Хто з депутатів облради проголосував за ескрегіонала Карабіна


У п'ятницю, 18 жовтня, Івано-Франківська обласна рада під час сесії розглянула півтора десятка кадрових питань. Серед них було одне доволі неочікуване.

Так, депутати розглядали призначення на посади директорів комунальних спортивних шкіл та закладів. Всіх кандидатів подала Івано-Франківська обласна державна адміністрація, передає "Бліц-Інфо"

У цьому списку останнім розглядали проєкт рішення "Про призначення на посаду директора Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи Мирослава Карабіна

Після Майдану, у 2014 році, Мирослав Карабін намагався втриматися на посаді начальника управління молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації. Та коли під тиском громадськості тодішній голова Андрій Троценко повідомив, що посаду очолить Ростислав Микитюк, то обурений таким рішенням Карабін його буквально "послав". 

Слід зазначити, Мирослав Карабін понад 8 років обіймав посаду директора ДЮСШ з приставкою "виконувач обов'язків", оскільки Івано-Франківська обласна рада ще попереднього скликання у 2016 році не підтримала його кандидатуру. Причина - Карабін був у Партії регіонів і підлягав люстрації. Проти були й представники спортивної громадськості, аргументуючи це його причетністю до продажу комплексу «Олімп». Відтак, у вересні 2016, за Карабіна проголосував лише один депутат - тоді позафракційний Сергій Басараб.  

Втім, Мирослав Карабін так і залишився на посаді директора ДЮСШ, але як "в.о". А минулого тижня Івано-Франківська ОДА знову запропонувала призначити його директором обласної дитячо-юнацької спортивної школи. І цього разу за його кандидатуру проголосувало 44 депутати (із необхідних 43 для прийняття рішення).

Як свідчать дані електронної системи голосування, "ЗА" голосували представники фракцій "Батьківщини" (12 голосів за "ЗА"), "За майбутнє" (12 голосів), "Платформи громад" (7 голосів), "Європейської солідарності" (8 голосів) та "Слуг народу" (5 голосів). Не голосували у повному складі представники ВО "Свобода" (0 голосів "ЗА").

Тож, свій голос за призначення Мирослава Карабіна директором Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи  терміном на 5 років, віддали: 

"ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ" 

1. Сергій Басараб;

2. Сергій Волошин;

3. Володимир Князевич;

4. Ростислав Кукурудз;

5. Володимир Магаль;

6. Наталія Перцович;

7. Іван Приймак;

8. Володимир Федоришин;

"БАТЬКІВЩИНА"

1. Василь Гладій;

2. Ярослава Гоголь;

3. Дмитро Грицюк;

4. Андрій Іваськів;

5. Наталія Кава;

6. Орися Книшук;

7. Микола Кузьма;

8. Олександр Левицький; 

9. Богдан Ленігевич;

10. Василь Мельничук;

11. Любомир Слободян;

12.  Юрій Червневий;

"ЗА МАЙБУТНЄ": 

1. Роман Білик;

2. Андрій Бриндальський;

3.  Ольга Ганиш;

4. Дмитро Лащук;

5. Оксана Мельниченко;

6. Антоніна Мірус;

7. Роман Мошура;

8. Микола Палійчук;

9. Дмитро Сіреджук;

10. Богдан Томенчук;

11. Богдан Хвілінський; 

12. Михайло Якимчук;

"ПЛАТФОРМА ГРОМАД"

1. Володимир Боднарчук;

2. Тарас Виноградник;

3. Іван Депутович;

4. Назарій Іванів;

5. Галина Карп;

6. Володимир Семенюк;

7. Ігор Тринів;

"СЛУГА НАРОДУ"

1. Остап Грищук; 

2. Олег Качур;

3. Назарій Кизимишин;

4. Надія Левконович;

5. Андрій Яворський;

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Слід зауважити, значна частина теперішніх депутатів була і в минулому скликанні. І в 2016 за призначення Карабіна не голосували (результати голосування на сайті ради). Та схоже за цей час змінили свою думку. Серед них - представники нинішніх фракцій "Платформа громад", "Батьківщина", "За майбутнє". Так, Тарас Виноградник, Назарій Іванів, Галина Карп, Іван Приймак, Василь Гладій, Микола Кузьма, Дмитро Лащук, Богдан Ленігевич, Юрій Червневий, Андрій Іваськів тоді  "УТРИМАЛИСЬ" і не віддали свій голос за скандального Мирослава Карабіна. Натомість представники "За майбутнє" Микола Палійчук і Дмитро Сіреджук у 2016 голосували "ПРОТИ ", а от минулої п'ятниці вже голосували "ЗА".

До теми: Обласна рада призначила директорів спортшкіл на Прикарпатті

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!