Торгівля на проїжджій частині вулиці Дністровської у Івано-Франківську привернула увагу обласної влади


Торгівля овочами на проїжджій частині вулиці Дністровської в Івано-Франківську, що примикає до міського продуктового ринку, таки привернула до себе увагу обласної влади.

Про це говорив сьогодні, в ході засідання колегії Івано-Франківської ОДА перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Плав’юк. «Вибачте мене, вже займають продуктами проїжджу частину, - зазначив він у своєму виступі, - Вони вже забрали стоянку і торгують помідорами, причому тернопільськими», пише БРІЗ.

Раніше, голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк, попередньо простеживши, як він сам казав, хто і звідки привозить продукцію на Івано-Франківський продуктовий ринок і хто там торгує, доручив своїм заступникам обстежити великі ринки Прикарпаття. На долю В.Плав’юка випали ринки Івано-Франківська.

Нагадаємо, в п’ятницю на інтернет-виданнях піднімалося питання стихійної торгівлі овочами на стоянці міського продуктового ринку обласного центру Прикарпаття. Маємо надію, що саме ці матеріали спонукали обласних очільників звернути увагу на вказану проблему.