У Франківську невідомі залишили без газу і опалення пів тисячі будинків і лікарні


Близько 22.30 години, 29 жовтня до ОКЦ УДСНС в області від ПАТ “Івано-Франківськгаз” поступило повідомлення про те, що в Івано-Франківську на кількох вулицях відбулося аварійне вимкнення газопостачання.

Про це в мережі повідомив міський голова Руслан Марцінків, інформує Бліц-Інфо.

"Поступило повідомлення про те, що в м. Івано-Франківськ в районі вул. Коновальця, Довженка, Мазепи, Дудаєва, Січинського, Василишина, Шевченка, Дорошенка, Чорновола та с. Крихівці відбулось аварійне вимкнення споживачів від газопостачання (за інформацією ПАТ «Івано-Франківськгаз» ймовірно невідомими особами було перекрито засувки на розподільному газопроводі)",- каже мер.

Наразі, за словами очільника міста, бригади аварійн-диспетчерсткої служби здійснюють об’їзд вимикаючих пристроїв на розподільних газопроводах.

"За інформацією чергового Івано-Франківськ ТКЕ в зв’язку з пониженням тиску в системі газопроводів з 19.20 год. призупинено роботу 5 котелень на території Івано-Франківської МР по вул. Дорошенка, с. Крихітці, вул. Шевченка та Мазепи 114 (Івано-Франківська ЦМКЛ – 381 хворих та 64 персоналу), Івано-Франківський обласний кардіодиспансер (46 хворих та 22 персоналу) та Коновальця 132 (Івано-Франківська ОДКЛ – хворих 262 дитини, 85 мам, 68 персоналу)",- наголосив Марцінків.

Всього без теплопостачання 558 багатоквартирних житлових будинки та 3 лікувальних заклади.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!