У Франківську продовжують боротись зі стихійною торгівлею


Продовжується робота рейдової групи з ліквідації незаконної торгівлі в Івано-Франківську.

Створеною розпорядженням міського голови від 07.08.2013р. № 282-р «Про заходи щодо запобігання несанкціонованої торгівлі, перевірку роботи літніх торгових майданчиків, дрібнороздрібної торгової мережі та роботи закладів торгівлі і ресторанного господарства в нічний час» у складі управління торгівлі виконавчого комітету, громадського формування «Штаб», КП «Муніципальна інспекція з благоустрою»  та працівників Івано-Франківського міського УМВС  посилено роботу з метою попередження та недопущення несанкціонованої торгівлі на вулицях міста.

Рейдовою групою з 27.10.2014р - 31.10.2014р. проведено 2 спільних рейди щодо запобігання несанкціонованій торгівліна  вулицях міста, в результаті яких виявлено та припинено стихійну  торгівлю овочами та фруктами, сумками, шапками та.ін.

На вул.Новгородській, виявлено одне  незаконно встановлене  місце з реалізації жіночих сумок. Складено  адміністративний протокол за порушення вимог ст.152 КУпАП.

На вул.Вітовського, виявлено незаконно встановлене  місце  торгівлі кавою з автомобіля. Складено адміністративний протокол за порушення вимог ст.160 КУпАП та адміністративний протокол за порушення вимог ст.152 КУпАП.

На вул.Незалежності, виявлено незаконно встановлене торгове місце з реалізації шапок. Складено  адміністративний протокол за порушення вимог ст.152 КУпАП.

На вул. Січових Стрільців, виявлено  незаконно встановлених торгове місце з реалізації фруктів та овочів. Складено  адміністративний протокол за порушення вимог ст.152 КУпАП.

На вул. Пулюя, виявлено  незаконно встановлене торгове місце з реалізації овочів. Складено  адміністративний протокол за порушення вимог ст.152 КУпАП.

З громадянами, які організовують незаконну торгівлю проведено роз’яснювальну роботу про недопустимість торгівлі в невстановлених місцях та про наявність в місті спеціалізованих ринків.

Питання щодо недопущення незаконної торгівлі знаходиться на  постійному контролі управління торгівлі виконавчого комітету міської ради.