У Франківську пройде музичний та інноваційний фестиваль - Plan B


14 та 15 листопада столицями нової музики та соціальних інновацій стануть Лисичанськ, Івано-Франківськ та Харків.

Про це повідомляє сторінка фестивалю, пише Бліц-Інфо.

А Plan B fest Online відбудеться в умовах карантину, онлайн. Конференція Plan B Day поділиться знаннями з тем соціального активізму та підприємництва, культури, технологій. Plan B Night відкриє нові імена та закриє старі гештальти, про те що в Україні немає гідного контенту та електронної сцени. І все це з добрячою приправою візуальної частини: 3D-мепінгом, відеоартом та віджеїнгом.

Нетрадиційно близький нетворкінг в онлайні дасть тобі доступ до потенційних партнерів для проєкту та пошуку нової команди. Ти зможеш її обирати по шпалерах на кухні, постерах улюблених гуртів чи породі кота, що точно пробігатиме по клавіатурі під час колу. Plan B Idea Boot Camp 2020 відповість стисло і влучно на потреби учасників.

Освітні кімнати з доступом до тіла та знань найкрутіших профі свого сектору: юристи, фандрейзери, проєктні менеджери та маркетологи поділяться власним досвідом, корисними порадами, та поспілкуються з учасниками. Plan B провокує зміни, стимулює відповідальність, надихає та дає ресурс в усіх сенсах. Ставай частиною соціальних інновацій, відчувай нову музику, долучайся до події Plan B fest Online!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!