У Франківську реконструкцію дитсадка "Ромашка" призупинили через непроплату Казначейства


В Івано-Франківську попри значну проблему з дитсадками комунальники таки припинили роботи з реконструкції дитячого садочка «Ромашка», що по вулиці Вовчинецька, 210.

Про це на оперативній нараді у міського голови зазначив начальник управління капітального будівництва Володимир Ковальчук, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

За словами Володимира Ковальчука на реконструкцію дитсадка передбачено 3мільйони 800 тисяч гривень. Частину робіт вже виконано, однак через відсутність коштів підрядник припинив роботи.

«На сьогоднішній день по садку «Ромашка» у нас не проплачена кредиторська заборгованість  за  минулий рік у розмірі 300 тисяч. Цьогоріч виконані роботи складають вже понад 280 тисяч. Виконана значна робота з реконструкції. Проте у зв’язку з тим, що потрібно закуповувати нові матеріали, а коштів нема  - роботи призупинили», - наголосив Володимир Ковальчук.

За його словами підрядній організації вдалося виконати роботи з утеплення фасаду, були замінений дах та вікна. Також зроблене перепланування відповідно до проекту, на 80% зроблені всі стяжки та на 25% електропроводка.

Відтак пан Ковальчук наголосив,якщо казначейство проплатить кошти, то реконструкцію дитсадочка завершать вже до кінця року.