У Франківську таки штрафуватимуть за рекламу на тротуарах


В Івано-Франківську проблема не лише зі зовнішньою рекламою, яка аж ніяк не додає краси місту, а й тепер з рекламою на тротуарах.

Останнім часом таких написів у місті значно побільшало. Про це на на оперативній нараді зазначив секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

Тож Микола Вітенко поцікавився чи не штрафують працівники комунального господарства «Муніципальна інспекція благоустрою» за такі витівки підприємців. Адже такі позначки зовсім не прикрашають місто.

 «Коли це поодиноко, воно не так кидається в очі, але якщо воно набере масового характеру, то воно виглядатиме досить непривабливо. Тому за такі речі потрібно штрафувати», - зазначив секретар міськради Вітенко.

Втім, начальник КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула зазначив, що це не зовсім пошкодження благоустрою, тому  за такі витівки відповідальності не передбачено.

Відтак, секретар Вітенко наполіг, щоб в нові правила благоустрою, який розробляться внесли пункт, в якому би говорилося про відповідальність за рекламу на тротуарах.