У «Вар’ятах» дебютував справжній сімейний експерт


До колективу доєднався комік Макс Кравець

Актори гумор-шоу «Вар’яти» продовжують мандрувати країною та дарувати свій гумор українцям. Цього тижня хлопці представили глядачам ще одного новенького «вар’ята» – стендап-коміка Макса Кравця. До речі, він справжній сімейний експерт, людина, яка «одружена вже півроку і десять років». Його жарти націлені на побутові проблеми, стосунки з жінкою та родиною. За лаштунками Рівненького міського будинку культури Максим поділився враженнями від виступу з хлопцями. Адже саме там відбувся його дебют в «Вар’ятах».

– Знаю колектив близько 13-ти років, – розповідає комік. – Вони як були «вар’ятами», так і залишилися. Хіба що прикупили машини та нове взуття (усміхається). Глядачі зустріли радісно, а провели феєрично. Мені хотілося ще виступати, але пацани почали косо дивитися, що я перетягую на себе ковдру.

Максим каже, що після виступу він з гарним настроєм та натхненням почне писати нові жарти.

– Саме так будуть народжуватися нові стендапи для Першого україномовного гумор-шоу «Вар’яти» від співзасновника Першої україномовної стендап-комедії.

Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити прем’єру «Вар’яти-шоу» на Новому каналі. Адже нові учасники колективу – Максим Кравець та Святослав Марченко – готують для вас порцію смішних жартів!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!