У вересні депутати-свободівці прозвітують за свою роботу у міській раді за останні роки


Про це журналісту ІП "Стик" повідомив народний депутат Руслан Марцінків. За словами свободівця, тільки на сьогодні він нарахував 700 конкретних справ своєї фракції у міськраді.

"Я переконаний, що на наступних виборах ми будемо мати свого кандидата на посаду міського голови і будемо претендувати на цю посаду. «Свободі» цілком до снаги мати більшість у наступній міській раді, оскільки сьогодні наша фракція динамічно працює, депутати щомісяця зустрічаються з мешканцями міста. Тільки за моїми підрахунками, вже є 700 конкретних справ, які ми реалізували на тому чи іншому окрузі. Нехай в масштабі міста це дрібниці, проте встановлено 36 майданчиків за останні три роки. Десь відремонтовано під’їзд, десь дах, десь в лікарні чи дитячому садочку замінили вікна. Проте це конкретні справи і з цим будемо йти на вибори. Також на розгляд виборцям запропонуємо свою ідеологію та партійну роботу, оскільки не можна відділити фракцію «Свобода» в міській раді від обласної чи всеукраїнського об’єднання", - розповів Марцінків, повідомляє "Стик".

Зокрема, нардеп повідомив, що вже у вересні депутати-свободівці прозвітують за свою діяльність.

"У вересні ми плануємо зробити звіт про роботу Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у міській раді за останні роки. Ми заздалегідь, найймовірніше у серпні, повідомимо громаду і такий захід відбудеться в одному з найбільших залів нашого міста", - підсумував Руслан Марцінків.