В Івано-Франківськгазі працює ціла династія газовиків


Три покоління газовиків на одній фотографії. Це найбільша династія газовиків «Івано-Франківськгазу»: бабуся, донька, син та їхні діти. І усі вони - газовики.

На жаль, на світлині нема дідуся-газовика Івана Боднара, він помер. Саме з нього й розпочалася династія газовиків. Багато років тому, на початку 1970-х років, він першим в родині розпочав працювати в «Івано-Франківськгазі» газозварником. Слідом за ним прийшла працювати дружина п. Марія.

Спочатку Марія Юріївна обіймала посаду слюсаря по обслуговуванню газопроводів, а через два роки - бухгалтера-касира. Працювати в компанії, каже жінка, було цікаво, а головне, був дружній колектив.

Загалом в «Івано-Франківськгазі» чоловік з дружиною пропрацювали пліч-о-пліч понад 30 років. Тому коли діти підросли, яку професію обрати – питання у дітей не виникало. Звичайно – газовик.

Син і донька та їхні діти – сьогодні працівники «Івано-Франківськгазу». І цьому бабуся Марія надзвичайно рада.

На фото: Бабуся: Боднар Марія; Дочка: Нагірняк Людмила; Онучка: Коржан Мар'яна; Чоловік онучки: Коржан Роман; Син: Боднар Руслан; Онучка: Боднар Оксана; Онук: Боднар Андрій.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!