В Івано-Франківську проведуть патріотичний розпродаж на підтримку армії


У неділю на "стометрівці" відбудеться благодійний ярмарок для підтримки української армії. Усі зібрані кошти підуть на придбання тактичних та оптичних приладів, що необхідні воякам на Сході.

Одна із організаторів благодійної акції «Свій за свого» Лідія Анушкевичус повідомила, що зараз проводиться збір коштів на ті речі, які не можна придбати у супермаркеті: оптичні  тактичні та радіо-звукові прилади , передає кореспондент «Бліц-Інфо».

«Нам на це потрібні кошти і дуже важливо, щоб кожна людина доклала свої зусилля. Зараз ми стараємось співпрацювати із різними організаціями та підприємцями міста, але буде добре, якщо кожен івано-франківець дасть щось від себе»,- запевнила Лідія Анушкевичус.

Ярмарка розпочнеться у неділю о 16 годині біля стоматологічної поліклініки, що на пішохідній частині вулиці Незалежності. На продаж виставлять найрізноматніші речі : іграшки, футболки, сувеніри, бантики, стрічки, посуд та інше. Ціна на лоти символічна – від 20 до 150 грн. Участь у ярмарці може взяти кожен і принести речі на продаж, які ще в належному стані, або ж щось придбати для себе.

В знак подяки благодійників пригощатимуть покупців лимонадом та шоколадом.