В Івано-Франківську завершують реалізацію проекту вуличного освітлення, кредит для якої надало НЕФКО


На завершальному етапі знаходиться реалізація заходів проекту «Підвищення ефективності в будівлях навчальних закладів м.Івано-Франківська», який впроваджується управлінням економічного та інтеграційного розвитку за рахунок коштів позики Північної екологічної фінансової корпорації НЕФКО та міського бюджету.

В семи з дев’яти освітніх закладів (загальноосвітні школи №№ 3, 10, 19, 21, дошкільні навчальні заклади №№ 10, 12, 14) роботи вже закінчені. В загальноосвітній школі-ліцеї № 23 та дошкільному навчальному закладі № 10 залишилося провести наладку системи споживання теплової енергії в залежності від температури зовнішнього повітря, яка буде здійснена на початку опалювального періоду.

З метою провірки якості та відповідності впроваджених заходів бізнес-плану, на підставі якого надана позика НЕФКО з трьохвідсотковою річною ставкою,  наше місто вже відвідав експерт «ENSI» (Норвегія) В.Котомкін. Для підготовки звіту про завершення проекту надана інформація ТОВ «ФІАТУ» (м.Київ), яка уповноважена НЕФКО (разом з ENSI) в якості консультанта.