У Карпатах шукали заблукалого туриста з Волині


Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

30 вересня до рятувальників від гр., жителя м. Луцьк поступило повідомлення, про те, що його родич 30-річний житель с. Вільхівка Волинської обл. (телефон в особи відсутній), здійснював відпочинок в гірській місцевості на території Івано-Франківської області та просить з’ясувати інформацію про можливе знаходження автомобіля поблизу ур. Заросляк Яремчанської міськради.

Під час перевірки інформації встановлено, що вказаний автомобіль зареєстровано 27 вересня на пункті пропуску на в’їзді до ур. Заросляк та особа зазначила, що має намір впродовж двох днів здійснити сходження до г. Піп Іван. 30 вересня на маршруті КПП - ур. Заросляк транспортний засіб не виявлено. З метою перевірки інформації щодо можливого перебування громадянина, на ділянці ур. Заросляк - г. Піп Іван о 13.50 направлено рятувальників ур. Заросляк пошуково-рятувального відділення Ворохта (4 чол.) та пошуково-рятувального відділення Явірник (2 чол).

Станом на 17.30. 2- ма групами рятувальників СПРЧ АРЗ СП обстежено ділянку Чорногірського хребта між ур.Заросляк та г. Піп Іван, гр., жителя Волинської області не виявлено.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!