В ОДА пояснили, чому призначили в.о. гендиректора обласної дитлікарні


Вчора, 4 червня департамент охорони здоров’я видав наказ про призначення т.в.о. генерального директора Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні.

Сьогодні зранку попередній керівник лікарні Радислав Котурбаш представив колективу свого наступника. Виконуючим обов’язки гендиректора став завідувач ЛОР-відділення Володимир Семанюк.

Втім, зразу після представлення в.о. гендиректора незадоволені медики влаштували під стінами лікарні страйк.

Як розповіла заступниця голови ОДА Марія Савка, цим же наказом було увільнено від обов’язків Котурбаша. Останній керував лікарнею майже 30 років.

«Зараз Котурбаш працює на посаді заступника медичного директора з поліклінічної роботи та реабілітації. Рішення про призначення Семанюка прийнято для врегулювання конфліктів, які є у колективі. Він працюватиме до призначення гендиректора», - каже Савка

Як відомо, минулого тижня облрада не змогла призначити Тараса Мельника на посаду гендиректором дитлікарні, оскільки не вистачило голосів. Опісля представники колективу влаштували мітинг під «Білим будинком», вимагаючи призначити гендиректора.

Олександр Сич у ефірі ОТБ "Галичина" повідомив, що напередодні мав зустріч з колективом. І впевнений, що проблеми як такої немає. А ситуація накручена штучно.

До теми: В обласній дитлікарні обрали нового генерального директора

Ветерана АТО можуть не допустити до конкурсу на посаду. На захист стали лікарі-атовці

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!