Великий вибір косметики відомих брендів у Торговому центрі “Центральному”


Найкращий вибір доглядової та декоративної косметики Ви завжди знайдете у Торговому центрі “Центральний”. Тут можна придбати косметичні засоби відомих українських та світових брендів.

Найкращий вибір доглядової та декоративної косметики Ви завжди знайдете у Торговому центрі Центральний. Тут можна придбати косметичні засоби відомих українських та світових брендів.

Продавчині у магазині косметики у Торговому центрі “Центральний” проконсультують з приводу косметичних засобів та допоможуть обрати саме те, що підходить Вам. Вам запропонують косметику українських брендів “Mr Scrubber” та “Kodi”, білоруських брендів “Luxvisage” та “Complimenti” та інших популярних брендів.

Натуральна доглядова косметика українського бренду “Mr Scrubber” набула шаленої популярності та продається у багатьох європейських країнах. У магазинах, який знаходиться в ТЦ “Центральний”, можна придбати шимери, глітери, скраби, масла, маски та гідрогелі цього бренду.

Магазини у “Центральному” також популярні серед майстрів манікюру. Тут продаються багато лаків для нігтів від “Kodi” та манікюрних інструментів.

На прилавках є багато блисків нюдових відтінків відомих білоруських брендів “Luxvisage” та “Complimenti”. Тут кожна жінка обере саме свій колір, адже вибір величезний!

 

 

Крім того, у магазині можна придбати популярні сердечка-хайлайтери, корейські маски для обличчя, засоби по догляду за волоссям та тілом, будь-яку декоративну косметику.

Торговий центр “Центральний” знаходиться на вулиці Дністровська, 5. Він працює без вихідних з 08:00 до 19:00.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!