Влада Івано-Франківська вважає, що Держказначейство зриває процес ремонту доріг


Державне казначейство зриває процес ремонту доріг в Івано-Франківську.

 Про це мовилось на оперативній нараді у міськвиконкомі, повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо».

Перший заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель висловив своє невдоволення, бо  вважає, що працівники держказначейства не достатньо наполягають на наданні фінансових підкріплень у співпраці з обласним керівництвом.

Нагадаємо, минулого тижня держказначейство жодних коштів міському управлінню капітального будівництва на потреби капітального ремонту вулиці не перерахувало. Тож УКБ  спромоглося лише навести порядок на перехресті вулиць Галицької та Пулюя.

«Оскільки КП «ДРЕУ» отримало всього лише 150 тисяч гривень. Цих коштів вистачило лише для профілювання гравієм вулиці Автоливмашівської та  часткового ремонту дороги на Дем’янів Лаз», - повідомляє заступник начальника КП «ДРЕУ»  Віталій Бурко.

Натомість, начальник управління місцевих видатків держказначейства в Івано-Франківській області Ірина Костишин стверджує, що кошти виплачують лише за підкріпленнями, які  дають з області.

«Минулого тижня таких підкріплень не надходило, а виплати здійснюються лише за захищеними статтями. Тяжке матеріальне становище в державі та тяжке матеріальне становище в місті» - пояснює  Ірина Костишин.