Перефарбованці та безробітній, який п'яним сідав за кермо. Хто змагається за крісло очільника Долинської ОТГ?


Центральна виборча комісія зареєструвала усіх кандидатів на голів прикарпатських об'єднаних територіальних громад. Загалом на посаду 15-ти голів ОТГ претендують 122 кандидати.

Кореспондентка Бліц-Інфо проаналізувала список кандидатів на голову Долинської об'єднаної громади. Тут ЦВК зареєструвала шість претендентів. Це Руслана Гаврилків, Володимир Гаразд, Іван Дирів, Сергій Іваськевич, Петро Корбут і Галина Лешко.

Що відомо про  Руслану Гаврилків?

Руслана Гаврилків - 42 роки, народилася і проживає в Долині. Має вищу освіту, судимість відсутня. Вона є заступницею міського голови у Долинській міській раді. Безпартійна. Висувається від партії "ВО "Платформа громад". Раніше балотувалася від Української республіканської партії.

Гаврилків Руслана Ігорівна

Що відомо про Володимира Гаразда?

54-річний Володимир Гаразд - висуванець партії "Європейська солідарність". Як зазначив у біографії, проживає в селі Мала Тур’я Калуського району. Має вищу освіту, позапартійний, судимість відсутня. З 2006 року голова міста Долина. Ініціатор створення Долинської ОТГ. Президент асоціації «Енергоефективні міста України» у 2007-2019 рр.

За основним місцем роботи заробив минулого року 399 219 гривень. На банківському рахунку у теперішнього очільника є 1,4 млн гривень, а також 11,5 тисячі готівкових коштів.

Тричі переобирався на посаду міського голови Долини. Востаннє, у 2019 році самовисувався на посаду міського голови до Долинської міської громади та отримав 31,1 % підтримки.

Гаразд Володимир Степанович

Що відомо про Івана Диріва?

41-річний ветеран АТО Іван Дирів теж вказав у біографії, що проживає в селі Мала Тур’я Калуського району. Має вищу освіту, судимість відсутня. Працює інженером-електриком в Долинському лінійному виробничому управлінні магістральних газопроводів Філії УМГ "Прикарпаттрансгаз" ПАТ "Укртрансгаз". Директор ГО "Спілка учасників АТО ПАТ "Укртрансгаз". Рік ніс службу у зоні АТО.

Депутат районної ради і головний опозиціонер в районній раді.  За декларацією у 2019 за основним місцем роботи заробив 191 215 грн. Житловий будинок та земельна ділянка зареєстрована за дружиною.

Висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода".  Втім, у 2015 році висувався до Долинської районної ради від  Української республіканської партії. У 2019 році був довіреною особою Юрія Дерев'янка, кандидата в президенти. Також у 2019 році самовисувався на посаду міського голови Долинської міської громади. Тоді отримав 24,5 % голосів ЗА. Відтак, саме його називають головним опонентом діючому очільнику Долини Володимиру Гаразду

У 2015 році відбувалося таємне голосування щодо висловлення недовіри Івану Диріву, як заступнику голови райради.

Заступник голови Долинської райради Іван Дирів: Заступником мене зробила  громада, фактично, занісши з Майдану у кабінет | ВІКНА. Новини Калуша та  Прикарпаття

Що відомо про Сергія Іваськевича?

Самовисуванець Сергій Іваськевич - 35 років, народився в місті Долина, де і проживає. Має вищу освіту. Безпартійний, безробітній і самовисуванець. Раніше був приватним підприємцем, займався роздрібною торгівлею одягом у спеціалізованих магазинах. У 2019 році кандидата зупинили п'яним за кермом. У вересні 2019 року тривали суди щодо позбавлення кандидата водійських прав та накладання штрафу. 

Що відомо про Петра Корбута?

Петро Корбут - 39 років, народився і проживає в місті Долина. Має вищу освіту, судимість відсутня. Директор ТзОВ "Нова Долина". Безпартійний. Висувається від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

У 2019 році був кандидатом від «Об’єднання «Самопоміч» на мажоритарних округах Івано-Франківської області.

Що відомо про Галину Лешко?

Галина Лешко - 30 років, проживає в селі Грабів Калуського району. Має вищу освіту, судимість відсутня. Директор регіонального центру Долина № 1 на підприємстві "Княжа Вієнна Іншуранс Груп". Безпартійна. Висувається від провладної партії "Слуга народу".

 

До теми: Чиновник-перефарбованець та голова сільради: Хто балотуються на голову Снятинської ОТГ?

За крісло очільника Рогатинської ОТГ змагаються мер та голова райради

Війти, підприємці та двірник: Хто балотується на голову Косівської ОТГ

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.

Завжди цікаві новини!