Заступників голів прикарпатських РДА будуть звільняти за профнепридатність?


Заступників керівників райдержадміністрацій можуть звільнити через невідповідність займаних посад. Таку пропозицію голові Івано-Франківської облдержадміністрації Михайла Вишиванюка пообіцяв висунути заступник голови ОДА Руслан Гусак.

В ході засідання колегії департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА Руслан Олегович хотів вислухати заступників голів райдержадміністрацій щодо скорочення об’єктів незавершеного будівництва.

Але, як повідомляє кореспондент «Бліц-Інфо», на колегії чимало РДА були представлені не заступниками голів, а чиновниками нижчого рівня.

Відсутність заступників керівників Богородчанського, Городенківського, Калуського та Косівського районів їхні представники пояснили відпустками.

Заступник голови ОДА засумнівався щодо правдивості інформації та розпорядився її перевірити. А на тих заступників, що були відсутні без поважних причин, подати доповідну для губернатора.

«Не хочуть працювати? Значить буде поставлене питання про доцільність подальшого перебування чиновників-прогульників на займаних посадах», - попередив Руслан Олегович.

Також він нагадав, що усі керівники мають телефони і за наявності поважних причин могли зателефонувати йому та повідомити про відсутність заздалегідь.