Будівництво школи в Раковці: Батьки вимагають змінити підрядника


Громада села Раковець Богородчанського району вкотре вимагали в облдержадміністрації якнайшвидше завершити будівництво школи.

Під час зустрічі з головою ОДА Олегом Гончаруком батьки нарікали, що генеральний підрядник не встигає за запланованим графіком робіт і не виконує взятих на себе зобов'язань. Відтак, просили розірвати договор із вказаним підприємцем, у чому отримали підтримку Олега Гончарука, пише прес-служба ОДА.

«Будівельні роботи на Прикарпатті повинні виконувати відповідальні підрядники, з відповідною репутацією, наявним досвідом і достатньою кількістю техніки та обладнання. – наголосив очільник Прикарпаття. – Ситуація, коли роботи проводяться з кричущими порушеннями запланованих термінів, є неприпустимою. Ми будемо належно реагувати».

Як відомо, через аварійний стан школи у Раковці старші учні навчаються у сторічній глиняній хаті священика. Класи облаштували навіть у стайні та коморі.

Будівництво нової школи розпочалось в 2011 році. До 2013 року був закладений тільки фундамент, але з початком революції призупинилось. Вперше понад дві сотні школярів у селі Раковець на Прикарпатті не пішли до школи ще у 2013 році. окрім того, мешканці села пікетували під стінами Івано-Франківської ОДА.

Вже кілька разів у вересні розлючені батьки не пускали дітей у школу та навіть перекривали дорогу

До теми: Свято не для всіх: У селі Раковець батьки не пустили дітей до аварійної школи

Не встигли, бо підрядник помер. Чиновники обіцяють нову школу у Раковці вже у 2018

Раковецьку школу будуватимуть за дорожньою картою з потижневим графіком

Будівництво школи в Раковці: Батьки погрожують вчити дітей в білій хаті