Ліфт, автівка та будівлі горіли на Прикарпатті


За минулу добу в області зареєстровано 6 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 6 грудня о 04:50 в місті Коломия на вулиці Карпатській виникла пожежа господарської споруди. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 05:53 в селі Рожнів Косівського району виникло загоряння в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено перекриття житлової кімнати та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 12:37 в селі Якубів Долинського району в одному із господарств горіла літня кухня. На пожежі травмувався господар 1958 р.н., якого доставлено в травматологічне відділення Долинської ЦРЛ. Вогнем пошкоджено будівлю літньої кухні та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:29 в селі Дебеславці Коломийського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено будівлю стодоли, 1.5 т. сіна та господарський інвентар. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:57 в Івано-Франківську на вулиці Миколайчука горіло сміття та кабелі в ліфтовій шахті. Вогнем пошкоджено 10 м. ліфтового кабелю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

7 грудня о 02:48 в Івано-Франківську на вулиці Тролейбусній горів легковий автомобіль «Фольксваген Гольф». Вогнем знищено легковий автомобіль. Причина виникнення пожежі встановлюється.