На Калущині та Косівщині зафіксували випадки COVID-19


26 березня стало відомо про те, що підозра на коронавірусну інфекцію підтвердилася в жительки Калущини.

Про це на сесії  Калуської міської ради повідомив міський голова Ігор Матвійчук. За його словами, інфікована контактувала з померлою від коронавірусу в Івано-Франківську, інформують "Вікна".

24 березня стало відомо, що в інфекційне відділення Калуської районної лікарні шпиталізували мешканку Боднарова. Вона контактувала з хворою з Івано-Франківська, якій раніше вже підтвердили діагноз коронавірусної інфекції. Зараз інфікована перебуває на лікуванні в обласній інфекційній лікарні.

Водночас, міський голова Косова Юрій Плосконос у мережі зазначив, що на Косівщині теж підтвердили випадок COVID-19. Хвора перебуває на стаціонарному лікуванні у стані середньої тяжкості. Динаміка позитивна.

Нагадаємо, на Прикарпатті вже зареєстрували 16 випадків захворювання, 2 з них - летальні. 17 березня в обласній інфекційній лікарні померла 56-річна мешканка Івано-Франківська. Лікарі діагностували в неї грип «А», ускладнений пневмонією. Втім, лабораторія підтвердила, що це був саме коронавірус. Другою померла мешканка Чукалівки, у якої підозрювали коронавірус.

Слід також відзначити, що результатів дослідження біоматеріалу 60-річної жінки, яка померла 24 березня, область ще очікує.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: