На Снятинщині легковик врізався в мікроавтобус і тягач. Водій загинув, 6 людей в лікарні


ДТП трапилося 5 березня о 20:20 в Снятинському районі, між населеними пунктами с. Вовчківці та с. Любківці. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

Водій, 27-річний житель с. Косино Мукачівського району Закарпатської області, керуючи автомобілем "Skoda Oktavia", здійснюючи маневр обгону автопоїзда у складі тягача "Renault" та напівпричепа "Wielton" під керуванням 44-річного жителя м. Кам’янка - Бузька Львівської області, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем "Mercedes-Benz Vito" під керуванням 52-річного жителя м. Чернівці.

Внаслідок даного зіткнення автомобіль "Skoda Oktavia" відкинуло назад на свою смугу, де він зіткнувся ще й із вказаним автопоїздом.

Внаслідок ДТП водій автомобіля "Skoda Oktavia" від отриманих травм помер у Снятинській ЦРЛ, пасажири його автомобіля госпіталізовані з різними травмами:

- 27-річний житель м. Мукачево Закарпатської області. Діагноз: забій головного мозку, закрита черепно-мозкова травма;

- 43- річний житель м. Мукачево Закарпатської області. Діагноз: забій головного мозку, закрита черепно-мозкова травма;

Водій автомобіля "Mercedes-Benz Vito" також госпіталізований з діагнозом: перелом ніг, забій грудної клітки. Його пасажири:

- 17-річна жителька м. Чернівці. Діагноз: забій грудної клітки;

- 55-річна жителька с. Великий Кучерів Чернівецької області. Діагноз: струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма;

- 46-річна жителька м. Чернівці. Діагноз: закритий перелом хребта.

Всі потерпілі доставлені до Снятинської ЦРЛ для надання медичної допомоги та проходження обстеження.