На Верховинщині водій на "бляхах" збив стареньку жінку


Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

14 грудня о 16:31 зі служби "102" поступило повідомлення лікаря Верховинської ЦРЛ, про те, що на приймальний покій доставлено літню жінку з дiагнозом: перелом обох кісток правої і лівої нижніх кінцівок, струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма. Тілесні ушкодження вона отримала внаслідок ДТП.

Виїздом СОГ на місце події встановлено, що 14 грудня близько 15:30 год. водій 31-річний житель с. Замагора, керуючи автомобілем «Volkwagen Golf-2», (іноземна реєстрація) рухаючись ділянкою автодороги Р-24 сполученням «Татарів – Кам'янець-Подільський» по вул. Жаб'євській, що в смт. Верховина, не справившись з керуванням, допустив наїзд на пішохода 76-річну місцеву мешканку. Внаслідок наїзду останню було госпіталізовано каретою швидкої до Верховинської ЦРЛ з тілесними ушкодженнями.

Водія перевірено на стан сп'яніння у медичному закладі, ознак сп'яніння не виявлено. З місця події вилучено легковий автомобіль «Volkwagen Golf-2», та доставлено на територію Верховинського ВП ГУНП. Проводиться перевірка.