В Івано-Франківську люди регіонала Халаменди жорстоко побили підприємця-м’ясника


Сьогодні зранку на Центральний продуктовий ринок Івано-Франківська «завітав» один із його «власників», а саме регіонал, депутат міської ради Ігор Халаменда більш відомий як «Бура».

Разом з кількома своїми прибічниками він направився до м’ясних рядів, де вони напали та жорстоко побили одного із місцевих підприємців, що торгує м’ясом. Крім того, посіпаки спробували потягнути чоловіка до офісу, нібито на "розмову". Та продавцям вдалось "відбити" м'ясника. Щоправда, люди "Бури" розбили голову ще одному із "базарників".Після цього Халаменда разом з своїми посіпаками покинули ринок.

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» розповіли очевидці події. Стан чоловіка наразі невідомий, його забрала швидка допомога.

Зараз обурені підприємці продуктового ринку вийшли під стіни обласної облдержадміністрації та вимагають від правоохоронців затримати нападників. Та винувачують їх у бездіяльності та потуранні бандитів. 

Нагадаємо, кілька днів тому підприємці та продавці цетрального ринку вийшли на протест проти поборів, які регулярно з них брало керівництво ринку. А саме регіонали Ігор Дутка та Ігор Халаменда. Тоді Дутку затримали правоохоронці та самооборона. Він зізнався перед натовпом, що вимагав з людей гроші. Впавши на коліна, просив вибачень перед людьми.