В Івано-Франківську в автівку кинули банку з варенням


У середу, 15 травня в Івано-Франківську на вулиці Залізнична невідомі кинули банку з варенням у машину.

Про інцидент на своїй сторінці у мережі Facebook розповів франківець Ігор Роп'яник .

За його словами, за кермом перебувала його донька. Вона зупинилась перед виїздом на Незалежності на червоне світло світлофора коли в авітвку поцілила банка.

"Шалений удар у лобове скло і все заливається кров'ю! Шок! За кілька секунд оговтується і розуміє, що трапилось: хтось із вікна восьмиповерхового будинку жбурнув повний слоїк варення. Просто випасти не міг, бо упав би на тротуар. Кинули навмисне, на що вказує траєкторія польоту", - пише чоловік.

Роп'яник зазначає, що одразу викликали поліцію, втім чекати правоохоронців довелося довго.

"Після години чекання ми зателефонували до них вдруге. Сказали ще чекати. За той час, поки очікували, дві патрульні машини проїхали повз, але їх це не цікавило. А потім самі зателефонували й питають: "Ми ще вам потрібні?". "Звісно, потрібні!" - у доньки вже здавали нерви.

Одна з мешканок будинку, латвійка з Риги, яка винаймає тут квартиру, бо має у Франківську бізнес, спостерігала за усім, і вже й сама не витримала: "Що це у вас за поліція?! - обурювалась. - У нас би за одну хвилину вже приїхала б! Давайте ще я їм подзвоню!".

Нарешті приїхало аж три машини! Порозпитували, поспівчували, а поліціянтка, яка писала протокол, втішила, мовляв, добре, що то не людина впала, бо не тільки скло, а ще й амортизатори пошкодила б", - розповів франкіець.