В мережу виклали відео, як франківський блогер напав на офіціантку


В мережі з'явилося відео, як відомий у Франківську блогер Ігор Пустовіт жорстоко поводився з офіціанткою

Інцидент трапився у Франківську два місяці тому серед білого дня біля ресторану Urban Space 100. Блогера упізнали користувачі мережі, пише Бліц-Інфо.

"У головній ролі - Ігор Пустовіт, відомий інстаблогер, інстатато та ютубер, якого ми звикли бачити в соцмережах в образі люблячого чоловіка і батька двох дітей. За свою огидну поведінку він і досі не відповів. Якщо його не можна покарати законним шляхом, то він повинен бути покараний народним осудом!", - йдеться у підписі до відео.

Причини конфлікту не відомі, проте як видно на відео, Ігор з товаришем вивели дівчину на вулицю, почали штовхати і шарпати за волосся. Користувачі соцмереж пишуть, що якою б не була причина конфлікту, чоловік не мав права піднімати руку на дівчину.

"Любий конфлікт можна вирішити розмовою. Так себе жоден справжній чоловік вести не буде! Чим більше люди відомі - тим менше у них людяності!!!",- написала Oksana Yakymiv.

"Надіявся, що норм чувак, але вже наскільки низько падати, щоб дівчину ось так за волосся...", - обурений Dima Slobodyan.

Нагадаємо, це вже не перший скандал пов'язаний з неадекватною поведінкою блогера. В листопаді минулого року він мав конфлікт з мамою студентки, яка писала про нього критичні коментарі.