В поліції розповіли деталі вибуху в музеї Степана Бандери


Сьогодні, 15 лютого, вранці до поліції надійшло повідомлення від охоронця музею історико-меморіального комплексу ім. Ст. Бандери про те, що невідома особа пошкодила вхідні двері та вікна в музеї, що в с.Старий Угринів Калуського району.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи Калуського відділу поліції  та працівників вибухотехнічного відділу ГУНП в області встановлено, що 15 лютого близько 04.00 невідома особа  біля  входу шляхом приведення в дію  вибухового пристрою невстановленого зразка  пошкодила  вхідні двері в приміщення музею, частково фасадну частину будівлі та склопакетні блоки вікон.

З метою розкриття цього злочину правоохоронцями проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії направлені на проведення повного всебічного дослідження  всіх обставин вчинення вказаного кримінального правопорушення та встановлення особи (осіб) причетної до злочину. У справі призначено проведення експертиз.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство)  Кримінального кодексу України.  Проводиться слідство.