Willy William може не приїхати у Франківськ, бо тут немає п’ятизіркового готелю


З 3 до 5 травня в Івано-Франківську проведуть ІV міжнародний фестиваль мистецтв «Карпатський простір».

Як і у попередні роки, фестиваль багато уваги приділить арт-напрямку: живопис, скульптура, література, кіно, театр, музика, народні мистецтва. Особливим для цьогорічного фестивалю є театральний напрям. 

За словами співзасновника фестивалю Богдана Струтинського, відкриття фестивалю вперше розпочнеться 3 травня о 18 годині театралізованою ходою з Вічевого майдану до головної сцени, де відбудеться офіційне відкриття. На ній з концертом виступить джаз-бенд Фокіна, колектив Аrs nova. Вже о 22:00 для франківців буде вогняне шоу від театру Воскресіння.

Щовечора для гостей та жителів міста щовечора о 21:00 виступатимуть хед-лайнери фестивалю. Зокрема, 3 травня  - "The Hardkiss," 4 травня - "Kazka". П’ятого травня заплановано виступ всесвітньо відомого французького виконавця Willy William. Втім, за словами організаторів виконавець хоче жити тільки у п’ятизірковому готелі, а у Франківську такого немає. Тож зараз організатори намагаються все ж з ним домовитись, і на випадок якщо учасник відмовиться шукають запасний варіант.