Франківців запрошують на презентацію книги письменниці Яни Хоменко


9 серпня у Франківську проведуть відкриту презентацію книги Яни Хоменко «Біжи, Форесте, біжи!». У програмі — презентація книги від авторки, відкриті читання та майстер-клас з малювання персонажів книги від її ілюстраторки. До участі запрошують як дорослих, так і дітей. 

Пригодницька повість Яни Хоменко переносить читача у казковий ліс, де життя звірів таке схоже на життя звичайних людей. 

«Ця захоплива книга точно не залишить байдужими юних читачів. Життя героїв повісті неймовірно схоже на життя звичайних людей — вони будують стосунки з рідними й однолітками, сваряться і миряться, розважаються і втрапляють у халепи. Найшвидший у лісі горностай, розумна мишка та буркотливе пташеня — що між ними спільного? Чи зможуть вони зберегти свою неочікувану дружбу, врятувати рідний ліс і вибороти право бути собою? Про це й поговоримо разом із авторкою», — діляться організатори. 

У програмі — презентація книги від її авторки, відкриті читання для дорослих та дітей, а також творчий майстер-клас з малювання персонажів книги, який проведе ілюстраторка Наталя Дяченко-Китайгора. 

«Ми плануємо провести творчий вечір — зустріч із авторкою та ілюстраторкою книги, відкриті читання та майстер-клас для дорослих та дітей. Малюватимемо персонажа із книги під супроводом талановитої ілюстраторки та художниці Наталі», — додають організатори. 

Презентацію книги та творчий майстер-клас проведуть у п’ятницю, 9 серпня, о 16:0 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Аби взяти участь у події, достатньо заповнити форму за цим посиланням. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!