Франківцям розповіли, як правильно користуватись "Галкою", щоб не пошкодити


Щоб картка "Галка" працювала якісно, до неї слід бережливо ставитися - не легковажити.

Як повідомляють в "Електроавтотрансі", саме невірна експлуатація власниками транспортних карток "Галка" призводить їх до пошкодження.

Отже, відповідно до п. 5.9 «Правил користування міським пасажирським транспортом у Івано-Франківській міській територіальній громаді» картку не рекомендовано тримати разом з ключами, монетами, магнітами та іншими твердими предметами.

Також не варто піддавати її прямому попаданню вологи або під дію високої температури. Карту не треба згинати, ламати чи шкодити іншим чином.

Під час прикладання транспортної картки «Галка» до валідатора необхідно витягнути картку з чохла або гаманця. Звернути увагу, щоб поруч не було інших електронних носіїв. Прикладати картку слід чітко до позначеного місця на валідаторі. А далі – тримайте її нерухомо кілька секунд до спрацювання звукового та візуального сигналу.

Додамо, що згідно з пунктом 5.10 цих Правил, власник транспортної картки несе повну відповідальність за її правильне використання. Відтак КП "Електроавтотранс" ІФ не здійснює безкоштовної заміни пошкодженої транспортної картки

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!