Кріштіану Роналду відреагував на аукціон з продажу його футболки для допомоги ЗСУ


Днями школяр з Франківська виклав на благодійний аукціон футболку відомого футболіста Кріштіану Роналду з його автографом, щоб допомогти ЗСУ.

Переможцем аукціону став Руслан Карий, який зараз мешкає в США, зі ставкою у 70 тис. грн. Втім, це ще не кінець історії. Про благородний вчинок школяра дізнався сам Роналду і висловив підтримку всім українцям, інформує Бліц-Інфо.

“Сподіваюся, що моя футболка з матчу з Україною в 2019 допоможе молодим людям мати краще майбутнє. Хочу привітати Українську Асоціацію футболу з такою акцією. Молюся за мир”, - написав Кріштіану Роналду.

Як повідомили в Центрі Save Ukraine Now, який організовував аукціон всі кошти, будуть спрямовані на придбання медикаментів для захисників.

До теми: Франківський школяр продає футболку Роналду з автографом, щоб допомогти ЗСУ

May be an image of text that says '#SaveUkraineNow Save Ukraine NOW peaKuR KpиwTaHy poHaлAy "I hope my shirt of the game with Ukraine in 2019, can help the young people to have a better future and want to congratulate the Ukrainian Association of Football for this action. Praying for peace." Cristiano Ronaldo "cnoABaюcR, wo moR фyT6oлKa 3 maT4y 3 yKpa"Hoю B 2019 Aonomoжe moлoAиm люARm maTи Kpawe maй6yTHe. xo4y npиBTaTи yKpaйHcbKy acouauю фyT6oлy 3 TaKoю aKueю. moлюcR 3a mиp KpiwTaHy poHaлAy'

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!