Другий день без світла і газу: Газовики та обленерго влаштували мешканцям Яремче "середньовіччя"


Мешканці Яремче вже другу добу перебувають без світла і газу через планові роботи газовиків та електриків.

Таке несподіване вимкнення одразу світла і газу в холодну пору обурило яремчанців, адже люди не можуть ні зігрітися, ні приготувати їжу, інформує Бліц-Інфо. Нарікають, що ще б виключили воду і можна вважати, що в Яремче повернулося середньовічні віки. 

"Немає ні світла, ні газу сьогодні. Як можна так робити? Компанії розводять руками, а ви робіть, що хочете",- пише Наталія Кондрук.

"Це взагалі знущання над людьми!! Без світла, без газу!!! Як годувати дітей???",- запитує Юля Сарафенюк.

"Завжди як не в людей... почалися морози, а вони опалення виключили... не нагріти, ані їсти зварити",- обурюється Hanna Kernes.

"Ще воду відключіть і буде середньовіччя. Газу нема, світла нема, в хаті холодно, а у мене троє дітей з бронхітом, Супер", - написала Наталія Сандуляк

"Зла не хватає... Мало того, що в хаті холодно, а сьогодні і світло вимкнули. Ше раз прийшла до висновку, що при владі сидять дебіли... Бо тільки вони могли дозволити одночасне вимкнення і газу, і світла. Якби ж то були аварійні роботи, то ще можна зрозуміти, бо їх не передбачиш. Але ж це планові!!! Коли вже нарешті почнете працювати на благо людей???? Щоб вас уже раз підняло і гепнуло",- обурюється Галина Кухарук.

Водночас в Яремчанській міській раді повідомили, що зверталися до Прикарпаттяобленерго та Івано-Франківськгазу з проханням змістити графік планових робіт. Втім, там відмовили. 

"Ми звернулися до Прикарпаттяобленерго та Івано-Франківськгазу щодо можливості зміщення графіка робіт, проте на місці вже працюють підрядні організації, які проводять роботи згідно з договорами підрядів, тому змінити графіки неможливо",- кажуть в Яремчанська міська рада.

Відтак, у мерії повідомили, що на вул.Галицькій газопостачання буде відсутнім протягом ще кількох діб. Натомість газопостачання на решті вулиць буде відновлено вже завтра. А світло буде відсутнім до 18:00 згідно з попередніми графіками.

"Сьогодні подано тепло в Яремчанський ліцей 2, Микуличинський ліцей, Яремчанський ліцей 1 та садках. Завтра буде тепло в КНП Яремчанська центральна міська лікарня (через відсутність газу в частині вулиць)", - кажуть у пресслужбі міськради.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!