На Прикарпатті оголосили конкурс на посади директорів двох музичних коледжів


Управління культури, національностей та релігій ОДА оголосило конкурс на заміщення вакантних посад директорів музичних коледжів.

Йдеться про посаду директора Івано-Франківського фахового музичного коледжу імені Дениса Січинського та директора Фахового коледжу культури і мистецтв (м. Калуш), інформує Бліц-Інфо.

Кандидати на посаду директора повинні мати ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста), вільно володіти державною мовою і мати стаж роботи на посадах педагогічних та/або науково-педагогічних працівників не менш як п’ять років. До зазначеного стажу може бути зараховано до трьох років стажу роботи на керівних посадах, має бути громадянином України.

Претенденти для участі у конкурсі подають такі документи:

заяву про участь у конкурсі на ім’я уповноваженого органу управління, в якій зазначається про застосування або незастосування до претендента обмежень, встановлених частиною четвертою статті 42 Закону України «Про фахову передвищу освіту»;

особовий листок з обліку кадрів з фотографією розміром 3x4 сантиметри;

автобіографію та резюме;

копії документів про вищу освіту;

довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.09.2000 № 1465;

довідку про наявність або відсутність судимості;

витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

копію паспорта громадянина України, засвідчену претендентом;

копію трудової книжки та/або інші документи, які підтверджують стаж роботи;

письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

копію документа, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

засвідчену копію довідки про результати перевірки, видану органом, в якому така перевірка проводилася, або письмову заяву на ім’я уповноваженого органу управління, в якій повідомляється, що до претендента не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, за формою, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 “Деякі питання реалізації Закону України “Про очищення влади”, та згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно претендента відповідно до зазначеного Закону;

проєкт стратегії розвитку закладу фахової перед вищої освіти;

мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Претендент може подати інші документи, які підтверджуватимуть його професійні та/або моральні якості.

Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, уповноваженим органом або нотаріально.

Прийом документів претендентів здійснюється управлінням культури, національностей та релігій облдержадміністрації протягом двох місяців з дня розміщення на офіційному вебсайті оголошення про проведення конкурсного відбору за адресою:

77004, м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 540, тел. 55-19-72

55-21-56

Електронна адреса: kadrkult@i.ua

Кінцевий термін прийому документів 28 грудня 2021 року.

У разі надіслання документів поштою датою подання документів вважається дата, зазначена на поштовому штемпелі.

Документи, подані претендентами після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

Рейтингове голосування (конкурсний відбір) відбудеться 25 січня 2022 року в Фаховому коледжі культури і мистецтв (м. Калуш) та 26 січня 2022 року в Івано-Франківському фаховому музичному коледжі імені Дениса Січинського.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!