На Прикарпатті знову масово горить суха трава


За минулу добу на території Івано-Франківської області зареєстровано 24 пожежі, з них 15 пожеж в природних екосистемах.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС в Івано-Франківській області.

20 жовтня о 17:43 в місті Івано-Франківськ виникла пожежа сміття в приміщенні недіючої будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:17 в місті Калуш виникла пожежа сміття в контейнерах. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:10 в Івано-Франківському в селі Узин виникла пожежа перекриття житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:01 в місті Болехів Калуського району виникла пожежа тирси на поверхні циклону, на території деревообробного цеху. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:58 в місті Калуш виникла пожежа покрівлі житлового будинку. На пожежі врятовано 1 особу, що знаходився всередині житлового будинку, також врятовано сусідній житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 жовтня о 00:42 в селі Татарів Надвірнянського району виникла пожежа стіни в кімнаті житлового будинку. Працювала ланка ГДЗС. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 01:31 в місті Рогатин виникла пожежа колеса вантажного автомобіля «DAF». Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:29 в місті Болехів Калуського району виникла пожежа покрівлі промислового магазину. Працювала ланка ГДЗС. На пожежі врятовано дві сусідні будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!