На Тлумаччині рятувальники загасили пожежу в лісі


Протягом доби вогнеборці ліквідували 15 пожеж, з них 11 пожеж в природних екосистемах.

Пожежа в лісі трапилась 26 жовтня о 21.32 Івано-Франківський р-н, Тлумацька ТГ, с. Нижнів хутір Рибаківка. Пожежа 2-ма окремими осередками в лісовому масиві 7-го кварталу Тлумацького лісництва ДП «Івано-Франківське лісове господарство» лісової підстилки на площі орієнтовно 1 га та сухих пнів на площі 0,5 га. О 23.40 пожежу локалізовано та о 00.12 27.10.2021 ліквідовано. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Окрім того, цього ж дня о 10:06 в місті Бурштин Івано-Франківського району виникла пожежа  електропроводки щитової в під’їзді на 4-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:17 в селі Пужники Івано-Франківського району виникла пожежа господарської будівлі. На пожежі врятовано житловий будинок та господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:29 в місті Івано-Франківськ виникла пожежа речей домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку. На пожежі працювала ланка ГДЗС. Під час проведення оперативних дій працівниками ЧСПТ та місцевого жителя з приміщення кімнати винесено на свіже повітря чоловіка. В складі ланки ГДЗС врятовано жінку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

27 жовтня о 00:00 в селищі міського типу Верховина виникла пожежа господарської будівлі та автомобільного гаражу в приватному господарстві. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!