Прикарпатців попереджають про небезпечний кухонний посуд з Китаю


Прикарпатців попереджають про виявлення міграції первинних ароматичних амінів у кухонному посуді з Китаю (постачальник: NINGBO FUTURE HOUSEWARE CO., LTD., China; виробник: DAJAR Sp.z.o.o. Poland; трейдер: Dajar HOME&GARDEN SRL, Romania), що експортувався до України (отримувач: ТОВ ПОСУД-Текстиль БЦ, вул.Ярослава Мудрого,4 м. Біла церква, Київська обл., 09100).

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!